Сряда,

Героите от "Бен 10" са завръщат

От: Агенция Стандарт -
369
Героите от "Бен 10" са завръщат
A
A
A

Обичаните герои от поредицата "Бен 10" се завръщат. Историята им започва, когато едно лято Бен Тенисън, дядо му Макс и братовчедка му Гуен отиват на къмпинг и случайно откриват предмет, наподобяващ часовник. Оказва се, че това е Омнитрикс - устройство, което позволява на Бен да се трансформира в едно от десет извънземни, всяко от които има различни супер сили и способности. Така, заедно с дядо си Гуен и извънземните, Бен сформира хармоничен екип, борещ се да пази света от опасности.

В четвърти сезон екипът на Тенисън ще тръгне на пътешествие до Рим, където ще проучи древните паметници, над които е надвиснала заплаха. Героите ще трябва да се изправят срещу опасността и да спасят града. Дядо Макс, Гуен и Бен дори ще се опитат да затворят водноелектрическата централа, за да опазят водопада. Бен ще участва в изтощително състезание с препятствия, но ще успее ли да го спечели?

През есента феновете на сериала могат да очакват и филма за приключенията на Бен Тенисън, който този път ще се озове в далечното космическо пространство. Скоро предстои да бъде обявена датата на премиерата му, под името „Ben 10 vs. The Universe: The Movie“.

Началото на новите епизоди от поредицата "Бен 10" е на 23 март и ще продължи всеки делник от 21 часа по Cartoon Network.

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: "бен 10"