Неделя,

Филип Карамитев обръща действието в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
835
Филип Карамитев обръща действието в "Братя"
A
A
A

Могъщият бизнесмен Филип Карамитев предизвиква изненадващ обрат и непоколебимо вкарва в ход своите бъдещи планове. Неделима част от тях е опасната Юлия, дъщеря на убития Фьодор Опланчик – един от най-влиятелните босове на украинската мафия. Какво е намислил Филип и как действията му ще рефлектират върху всички останали герои?

Завърналият се в България Денис също работи по своите нови начинания – да започне съвсем легален бизнес с рециклиране на стари оръжия, включвайки и брат си. Но Акарди все още не е достатъчно убеден, че това решение е правилно и се съмнява в целия план. Ненавистта му към Андреев, който получи в наследство групировката на Топал, нараства с всеки изминал ден. Заради Денис, обаче, Сандо се чувства с вързани ръце спрямо Радо и не може да прикрие желанието да му отмъсти за всичко. Ще намери ли начин да се справи с неприязънта си, или тя ще избие в съвсем друга посока?

Черкезов е нервен, защото се намира в изключително напрегната и трудна ситуация. Отстраненият от работа следовател е поканен на финално изслушване от страна на вътрешната комисия, която трябва да даде становище относно грешката му, допусната по време на акцията на ГДБОП, при която загина Калин Йосифов. Какво ще е окончателното решение на комисията, дали инспекторът може да се върне в отдела, или трябва да напусне системата завинаги?

Давидова също продължава да разследва убийството на Калин. Тя вярва на полицаите от отдел „Наркотици“, че Денис Топал е застрелял колегата им, но все още не разполага с точните доказателства за това. Ива Йосифова не може да й даде факти за деня на престрелката, но привлича нейното внимание покрай заплетените си отношения със семейство Топал. Ива, обаче, научава от Елена новина, която дълбоко я възмущава. Реакцията на отчаяната жена е светкавична – тя е готова да поеме огромен риск, залагайки живота си на карта, за да постигне своите цели. Какви са те и ще й стигне ли смелостта да ги осъществи?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com