Вторник,

Елена с трудно решение за баща си в All Inclusive

От: Агенция Стандарт -
438
Елена с трудно решение за баща си в All Inclusive
A
A
A

След дълго отсъствие Мартин се появява в хотела във Велинград в най-неподходящия момент. Той вижда любимата си Надя с Криско. Преди да тръгне авантюристът оставя мистериозна кутия за нея на рецепция. Кой ще я получи и възможно ли е съдържанието ѝ да преобърне ситуацията?

Междувременно Христо не се е отказал от плана си да стане богат, като открие съкровище, което е заровено в планината. „Въоръжен” с кирка и лопата той тръгва по следите на траките. Оказва се, че той не е единственият с подобни намерения. Срещата му с двама иманяри ще го принуди да е изобретателен и бърз в действията си.

Елена вече е наясно, че мистериозният ѝ преследвач е нейният собствен биологичен баща – Леонид. Тя има нужда да разбере каква е истината и защо са я лъгали, че той е починал. Ще се съгласи ли бременната учителка да разговаря с него?

Експертите хотелиери, които са дошли да оценяват комплекса на Хаджикосеви са силно смутени от нов жилещ проблем. Те искат да видят как ще се справи управата с него, но Емил е приготвил нова неприятна изненада. Има ли Парушев решение?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com