Вторник,

Елена с трудно решение за баща си в All Inclusive

От: Агенция Стандарт -
Елена с трудно решение за баща си в All Inclusive
A
A
A

След дълго отсъствие Мартин се появява в хотела във Велинград в най-неподходящия момент. Той вижда любимата си Надя с Криско. Преди да тръгне авантюристът оставя мистериозна кутия за нея на рецепция. Кой ще я получи и възможно ли е съдържанието ѝ да преобърне ситуацията?

Междувременно Христо не се е отказал от плана си да стане богат, като открие съкровище, което е заровено в планината. „Въоръжен” с кирка и лопата той тръгва по следите на траките. Оказва се, че той не е единственият с подобни намерения. Срещата му с двама иманяри ще го принуди да е изобретателен и бърз в действията си.

Елена вече е наясно, че мистериозният ѝ преследвач е нейният собствен биологичен баща – Леонид. Тя има нужда да разбере каква е истината и защо са я лъгали, че той е починал. Ще се съгласи ли бременната учителка да разговаря с него?

Експертите хотелиери, които са дошли да оценяват комплекса на Хаджикосеви са силно смутени от нов жилещ проблем. Те искат да видят как ще се справи управата с него, но Емил е приготвил нова неприятна изненада. Има ли Парушев решение?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички