"Възраждане" с остра позиция за извънредното заседание на парламента

ПП-ДБ за пореден път компрометираха институцията, казва партията

"Възраждане" с остра позиция за извънредното заседание на парламента | StandartNews.com

Вчера ПП-ДБ, които предизвикаха извънредно заседание на Народното събрание, и малко по-късно ГЕРБ и ДПС, които направиха неуспешен опит да предизвикат второ извънредно заседание, за пореден път компрометираха институцията Народно събрание, превръщайки я в предизборна арена. Това заяви партия "Възраждане" в специална своя позиция.

Ето какво още се казва в позицията на "Възраждане":

Трибуната на Народното събрание за пореден път беше осквернена от лица, говорещи за законност, но неспазващи закона, чиито празни слова и лицемерни опити за решения на проблеми отвращават българските граждани. 

Това е поредната проява на властимащите, която показва, че 49-ото Народно събрание, което ще влезе в историята с най-много пагубни за българската държава решения, обслужващи предимно чужди интереси, е с изчерпан кредит на доверие и не бива да функционира. 

Вероятно в останалите две седмици и половина ще станем свидетели на още опити за извънредни заседания, защото им е по-лесно да говорят на трибуната вместо да излязат на площада на всеки град, да се срещнат очи в очи с българския народ, чието бъдеще ограбват. 

Да пътуват по разбитите пътища в страната ни, да се сблъскат с разрухата, обезлюдяването, безработицата и страха на хората от войната, в която опитват да ги въвлекат. 


Призоваваме българските граждани да излязат на 9 юни и да гласуват, защото само високата избирателна активност ще промени всичко, купеният, корпоративен и манипулиран вот на управляващите се побеждава само с гласуване. 

Нека ги изненадаме и да си върнем държавата, да не бъдем повече свидетели на пошъл спектакъл, който разиграват в залата на Народното събрание, грижливо пазена, така че народът да не може да дойде при тях и да им каже какво мисли. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай