Борисов издаде забрана. Изключението е Делян Добрев

Лидерът на ГЕРБ осъди атентата срещу словашкия премиер

Борисов издаде забрана. Изключението е Делян Добрев | StandartNews.com

Строга забрана на всички ГЕРБери наложи лидерът на партията Бойко Борисов. От Враца той разпореди на своите повече да не се занимават с "Продължаваме промяната". Изключението е едно - Делян Добрев.

От днес ще забраня, само на Делян Добрев не мога, защото е по-силно от него, ние да се занимаваме с ПП. Тези хора, които са дошли, изобщо не им дреме какви карикатури, мемета или глупости са сътворили, каза Борисов пред симпатизанти в северозападния град. 

Те знаят, че преди 3 години минах по тоя път и те боядисаха направеното. Аз не видях отсечките. Не видях Русе-Търново. Не видях "Струма", посочи Борисов. 

"Осъждам остро ужасяващата атака срещу премиера на Словакия Роберт Фицо. Фицо бере душа и затова в нашето представяне пред вас сме сложили "Сигурна Европа", защото това не трябва да се случва с никого, не само с премиерите", отбеляза още той. 

Борисов заяви, че кабинетът е бил кабинет на компромиса, сглобен от Алексей Петров. Според него са свършени няколко добри неща и е имало период на някаква стабилност в държавата. 

"Изглеждахме добре пред външните партньори. Затова няма да се спираме пред безобразията, има кой да го види и да го чуе. Това, че резултатите им са такива и хората се отнасят така с тях, е достатъчно за нас", каза той. 

"Въпреки огромната съпротива, успяхме да вземем стратегически решения, да създадем нови мощности и от затихващи функции на централата в Козлодуй, да й дадем един нов 100-годишен възход. Това е много важен и пилотен проект", изтъкна още лидерът на ГЕРБ. 

"Само преди няколко дни президентът Макрон, за да потвърди моите думи, го питат къде най-много му е харесало, какво си спомня по Европа и той каза: "Варна!". Колко пъти сте чули от мен, че във Варна се правеха геостратегически срещи? Търсиха промяната, търсиха я и като гузни мъже, разбраха че вкъщи си е най-добре", отсече Борисов. 

Той заяви, че ГЕРБ поема ангажимент България да влезе в еврозоната през 2025 година, уточнявайки, че това е политическо решение. 

Борисов коментира и назначенията по службите.

"Никой не може да каже, че службите са назначени от ГЕРБ - назначени са от Радев и техните правителства. Тази неутралност и привързаност към президентството гарантира борбата с корупцията, то и така стана. Те ги разкриха. Горчиво ще си платим за всичко, най-вече нашите и техните избиратели. Всички.

С този експеримент, който беше наложен отвън, но и сега всички отвън разбират каква огромна грешка са допуснали", уточни още лидерът на ГЕРБ.

"Хубава вечер ви желая. Отивам на банкет с футболистите", завърши Борисов.  

Пълната зала го приветства с бурни аплодисменти още с влизането. 

"Днес някой седи на сянка, защото друг някой преди много време е посадил дърво". С тези думи - цитат от късметчето от капучиното на Борисов, Росен Желязков, който придружаваше Борисов, откри срещата. "Преди 11 години Бойко Борисов садеше дърво. По време на бури, по време на предизвикателства, с чест и достойнство", заяви той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Гош
преди 2 месеца

Най голямото зло за България е бойко борисов!

Откажи
Pencho
преди 2 месеца

Мутрата пак се развихри и то благодарение на ппдб понеже никой не искаше да седне на една маса с него, поне да беше казал едно ашконсул на киро,гнома,христо и асен,така че лошия резултат на ппдб не е поради мутрата, а заради мутрата

Откажи
Никола
преди 2 месеца

За упадъка на България сте виновни всички партии особено герб, защото най-дълго управлявахте / тоест крадяхте /.

Откажи
Никола
преди 2 месеца

За упадъка на България сте виновни всички партии особено герб, защото най-дълго управлявахте / тоест крадяхте /.

Откажи
Галин
преди 2 месеца

Що за народ сме в тази България. Да вярваш на опасен КРАДЕЦ, правейки се на най наивния.св.вода ненапита. ОТКРАДНА - КТБ, БУЛГАРТАБАК, ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ БЕЛЕНЕ. ОТКРАДНА 3 000 000 000 ОТ БЪЛГАРИТЕ И ПОСТРОИ ТУРСКИ ПОТОК?!

Откажи