Неделя,

Сидеров видя здравен фашизъм със зеления сертификат

От: Станвдарт -
666
Сидеров видя здравен фашизъм със зеления сертификат
A
A
A

Защо починалите от коронавирус се погребват в затворени ковчези и не се дава на роднините да се сбогуват с тях. Защото те не почиват от К-19. Повечето са починали от една тромбоза, за която е виновна ваксинацията. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в ефира на БНТ. 

"Съгласни ли сте, че има спорни моменти около ваксинирането. Представят нещата по-пресилено, прекалява се. Не може от сутрин до вечер да се показват някакви данни, които не се знае дали са верни", каза още лидерът на Атака. По думите му ние живеем в медийна епоха, като за психозата около коронавируса не са виновни политиците, а медиите.

"Политиците сядат и казват каквото казват, но медиите постоянно са в главите на хората. Политиците не плашат хората, плашат ги медиите. Как влияе рано сутринта да започнете деня със задъхани репортажи колко болни има и как яко ще се мре", попита той. "Как влияе изречението на един генерал "Яко ще се мре"", попита още Сидеров. Т

ой призова да се провери защо Дания, Швеция и Белгия са забранили използването на определени ваксини. "Намерете този отговор и го вкарайте в следващата емисия. Защо са забранили тези ваксини, които тук се прилагат масово", призова Сидеров. 

На въпрос, какво се случва с К-19 в Русия, Сидеров отговори: "Не ме интересува какво се случва в Русия. Защо трябва да говорим за Русия. Говорим за България, където се прилага здравен фашизъм, където ми се забранява да влизам на определени места защото нямам някакъв зелен сертификат, потъпкват се конституционните ми права".

"Ние много се гордеем, че сме евроаталнтици, всеки ден се говори за върховенството на закона, обаче не се реагира на това, че тези мерки ограничават права на хората. Така ли е? Ти си принудена да се ваксинираш, иначе няма да работиш. Или ще си бъркаш в носа всеки ден? В конституцията се казва, че никакви медицински експерименти не могат да бъдат правени без твоето съгласие", продължи той.

Сидеров бе категоричен, че ваксинацията на населението и тестовете, с които хората са допускани до заведения и до работните си места,са експерименти, "защото не знаеш с какво се ваксинираш, с теста също не знаеш какво става"."Аз не искам да го правя това. Това не е въпрос на избор, защото човек си губи работата. Става принуда. Медиите взеха страната на гигантските компании, които трупат трилиони, на Биг Фарма. Тези тестове какви милиарди носят на онзи, които ги произвежда и ги продава на държавата, които плащаме с нашите пари", запита лидерът на Атака. 

Сидеров отново обвини медиите, че всеки ден плашат хората с преувеличаването на К-19. "Всеки ден плашете хората с измислени статистики. Аз не лъжа хората, карам ги да се замислят, да търсят истината, която ще ги направи свободни, както пише в Евангелието. Говоря вярна информация, говоря истини, до които съм достигнал с много усилия", категоричен бе лидерът на Атака. 

 


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com