Нинова: Гласувах да има държава, която стои зад хората

Гласувах за разумни решения и разумни хора, каза лидерът на БСП

Нинова: Гласувах да има държава, която стои зад хората | StandartNews.com

Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност в семействата, стабилност в България, да има предвидимост и предсказуемост. Гласувах за разумни решения и разумни хора, които в тази криза могат и знаят как да овладеят ковид пандемията, да овладеят ръста на цените, да компенсират доходите на хората, да имат спокойствие, да знаят, че има държава, която стои зад тях, която в тези трудни моменти ги подкрепя с всичко, което е възможно. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на вот в 25 ОУ д-р Петър Берон в столицата.

"Броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласуване няма да бъде манипулирано. Това е и причината да го подкрепим", добави тя.

"Оптимист съм за 47-о НС. В тези тежки моменти е изключително важно да има редовен кабинет. Предстои най-важното - приемане на бюджета за 2022 година. Бюджет, който да стабилизира икономиката, да овладеем ковид кризата. Трябва да тръгнем уверени и да направим парламент", заяви Нинова.

"Ако не успеем и бъде разпуснат, ни очакват тежки месеци. Много важно е за България да има работещо правителство, разумни решения най-вече. От утре нататък ще разговаряме за правителство", каза Корнелия Нинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай