Лозан Панов пак взриви мрежата! Кого нападна

"Няма да мълча, уважаеми "демократи"

Лозан Панов пак взриви мрежата! Кого нападна | StandartNews.com

"Няма да мълча, уважаеми "демократи", защото моето място не е в групата на страхливците." Това пише кандидатът за президент Лозан Панов в нов пост в своя профил в социалната мрежа.

Мълчаливата кампания, в която участвах, ми напомня отново за онези времена, в които на сцената нямаше други желаещи и само аз говорех, а след всяка дума, режимът се впрягаше да ме смачка, за да служа за назидание на всички", заявява Панов в публикацията и добавя:

"Не чух нито едно политическа сила да постави като условие за бъдещо управление, контролът над главния прокурор.

Поведението на г-н Гешев показва достатъчно ясно, че по никакъв начин не се чувства застрашен както от новите, така и от старите герои на политическата ни сцена.

"На избирателите пък ще кажа, че мълчанието и задкулисните договорки, с които години наред ни мамеха, доведоха до това отвращение от политиката", добавя кандидат-президентът.

В поста си Лозан Панов се обръща към читателите си апел да се замислят "кой е виновникът да се краде безобразно през последните 12 години".

"Отговорът е кратък: БЕЗНАКАЗАНОСТТА.

По думите му държавният глава Румен Радев не бил обезпокоен за това положение, освен "махленските нападки помежду им с Борисов".

"Настоящият ни държавен глава през това време "се закачаше" първо с Цветанов, а после с Борисов, докато темата за главния ни прокурор остана за него табу.

Най-накрая дойде и неговият ред прокуратурата да го посети, но до ден днешен разбирам, че грешникът е бил г-н Борисов, а не безконтролната власт на главния ни прокурор", подчертава Панов.

Панов откроява, че "реформа и до днес няма".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай