Петък,

Евгений Михайлов: Кампанията ще е мирът срещу юмрука

От: СТАНДАРТ -
1158
Евгений Михайлов: Кампанията ще е мирът срещу юмрука
A
A
A

„Един от основните проблеми в България е разделението. То започна преди 30 години и бе направено съзнателно. Крайно време е, вече започнахме да разбираме, че не бива така. Трябва да се откажем от политически пристрастия и да се обърнем към това, което засяга всички нас”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по нова тв директорът на Сатирата, актьорът Калин Сърменов.

Той и режисьорът Евгений Михайлов са членове на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на проф. Анастас Герджиков за кандидат - президент.

„Тази кампания е доста лесна за определение. Тя е истината срещу лъжата. Мирът срещу юрука. Зад юмрука на Румен Радев застанаха хора, които харесват този тип поведение. В неговия Инициативен комитет има 27 агенти на бившата Държавна сигурност. Трябва да забравим разделението, което да насаждаме у хората”, каза Евгений Михайлов.

„Аз съм истински впечатлен от умното и страшно меко слово на проф. Герджиков за обединение. Година и половина слушам само за разруха и изчегъртване. Младите хора искаха промяна, но те не знаеха, че ще бъдат излъгани”, добави Михайлов.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички