Събота,

Даниел Митов призна ще става ли премиер

От: СТАНДАРТ -
2126
Даниел Митов призна ще става ли премиер
A
A
A

За мен няма никакво съмнение, че проф. Герджиков ще отиде на балотаж и че най-вероятно той ще бъде победител на следващите президентски избори. Това заяви в предаването "Говори сега" по БНТ Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

Хората живеят в реалност, която не им харесва. Виждаме как расте инфлацията - всеки ден влизаме в магазините, всеки ден цените на растат, цените на тока стават по-високи. Това е картината, която в продължение на пет месеца министрите на Румен Радев докараха на българските граждани, категоричен бе Митов.

Социолозите дават на ГЕРБ първа сила на изборите, но партиите на протеста не крият, че отново се канят да поставят партията на Борисов в изолация. Помолен да коментира това Митов заяви: "Всички партии от последните два парламента са вече партии на статуквото. Статуквото в момента са хората, които управляват - Румен Радев, неговите служебни правителства и партиите, свързани с него". Това е статуквото, подчерта Митов. И допълни, че по всички социологически проекции, ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила.

На въпроса дали той ще е кандидатурата за премиер на ГЕРБ след изборите Митов заяви, че това е партийно решение, но е готов за това.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com