Борисов се усъмни ще има ли избори

Никой не казва п ри такова заразяване какво ще стане, възмути се бившият премиер

Борисов се усъмни ще има ли избори | StandartNews.com


"Дали ще се проведат дори и изборите. При такова заразяване, какво ще стане. Никой не го беседва това", негодува той. По думите четвъртата вълна не може да се сравнява с предишните три, тъй като тогава все още не е имало ваксини и лекарите не са знаели как да се борят със заразата. Изказването на бившия премиер стана по време на срещата с КНСБ по повод летящите цени на тока и газа.

"До ден днешен не съм чул и президентът Радев дали се е ваксинирал, къде се е ваксинирал, с какво се е ваксинирал", каза още Борисов и допълни, че когато са се появили ваксините, ние сме възложили надеждите си за ваксиниране на населението на антиваксъри.

"Когато имаш локдаун или си затворил, тогава работниците могат да отидат на борсата, а фирмите получават 60/40 или 80/20. Направихме го. А сега нито една мярка не работи. Защото когато си отворен, ти не получаваш тези възможности за достъп", уточни бившият премиер.

"В момента просто се чака да мине 14 ноември, а след това никой от управляващите и съпътстващите ги партии не казва какво ще прави. Дори тестовете за учениците - ще купуват 400 000 теста, които ще стигнат за 1 седмица. След това какво ще правят? А с чудовищната инфлация?", попита още той.

Бог високо, Радев далеко. Да мине 14-ти, пък тогава ще го мислят, възмути се лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай