Събота,

Марешки: По-добре полицай във всяко село

206
Марешки: По-добре полицай във всяко село
A
A
A

Поредната вандалщина на роми в Пловдивска област потвърждава нашата теза, че ВМРО тласка България към циганизация като им дава още привилегии.  За кой ли път лъжат българите. Обещаха, че ще работят за полицай във всяко село. Резултатът до момента е нула. Смешен и жалък е опитът на кандидати за евродепутати от ВМРО да прехвърлят вината на друг. Две години се правят, че не са във властта, за да не носят отговорност за нищо. Такива хора ние наричаме политически измамници.

Нужни са спешни мерки, които да гарантират сигурността на всички български граждани! Веднага да бъдат назначени полицаи във всяко село. Аргументите на ВМРО, че няма пари за това, са абсолютна лъжа. Пари ще има за много неща, ако спрем грабителската сделка за самолети на Каракачанов.

ВОЛЯ настоява с част от тези средства незабавно да се пристъпи към въвеждане на ред и спокойствие във всички населени места. По-добре полицай във всяко село, отколкото излишни самолети на Граф Игнатиево. Ако ВМРО страдат от политическа импотентност и не се справят, трябва веднага да напуснат управлението.


Всички новини от категория Евроизбори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички