Сряда,

Британският "Експрес" цитира Марешки

От: Стандарт -
815
Британският "Експрес" цитира Марешки
A
A
A

Популярният британски вестник Daily Express публикува откъси от речта на Веселин Марешки, която той произнесе вчера на многохиляден митинг в Милано. Лидерът на „ВОЛЯ- Българските Родолюбци” откри събитието по покана на италианския вицепремиер Матео Салвини.

 „Ние виждаме огромния успех на Салвини и ЛИГА и подкрепяме вашата твърда антимигрантска политика! Браво, Матео! Вярвам, че всички заедно можем да променим Европа, да върнем разума и сигурността.  Тази безсилна, подчинена и нападната от мигранти Европа отива в историята. С нея си отиват и старите лидери. На ход сме ние-  патриотите. Ние знаем как да я възродим. Ще поставим на първо място европейските граждани, тяхната сигурност и висок стандарт на живот.  Заедно сме много силни, защото имаме воля. С вашия Капитан Матео, с Марин от Франция, с ВОЛЯ от България, с всички наши приятели от патриотичното ни семейство –ние сме непобедими”, цитира вестникът думите на българския политик.

Вчера в Италия се събраха лидери на европейските патриотични партии, обединени в Движението за Европа на нациите и свободите. В него членува и българската партия ВОЛЯ.

 

 


Всички новини от категория Евроизбори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com