Британският "Експрес" цитира Марешки

Популярният вестник публикува откъси от речта на лидера на ВОЛЯ

Британският "Експрес" цитира Марешки | StandartNews.com

Популярният британски вестник Daily Express публикува откъси от речта на Веселин Марешки, която той произнесе вчера на многохиляден митинг в Милано. Лидерът на „ВОЛЯ- Българските Родолюбци” откри събитието по покана на италианския вицепремиер Матео Салвини.

„Ние виждаме огромния успех на Салвини и ЛИГА и подкрепяме вашата твърда антимигрантска политика! Браво, Матео! Вярвам, че всички заедно можем да променим Европа, да върнем разума и сигурността. Тази безсилна, подчинена и нападната от мигранти Европа отива в историята. С нея си отиват и старите лидери. На ход сме ние- патриотите. Ние знаем как да я възродим. Ще поставим на първо място европейските граждани, тяхната сигурност и висок стандарт на живот. Заедно сме много силни, защото имаме воля. С вашия Капитан Матео, с Марин от Франция, с ВОЛЯ от България, с всички наши приятели от патриотичното ни семейство –ние сме непобедими”, цитира вестникът думите на българския политик.

Вчера в Италия се събраха лидери на европейските патриотични партии, обединени в Движението за Европа на нациите и свободите. В него членува и българската партия ВОЛЯ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай