Йоко Оно хареса Сара от "Бон-бон"

Йоко Оно хареса Сара от "Бон-бон" | StandartNews.com

Възкресиха Imagine на Ленън с българско участие

Малката Сара Чакърова се включи в кампания на УНИЦЕФ и Йоко Оно. Идеята бе да се направи нов кавър на великата Imagine на Джон Ленън, в който различни фрази се изпяват от хора от целия свят. Сара участва заедно с цялата детска група "Бон-бон", но накрая е избран кадър, на който се появява само тя - тъкмо той влиза в клипа.

На Рози Караславова, ръководителка на "бонбоните", са помагали само професионалисти - аранжиментът е на Константин Цеков, хореографията е на Жасмина Стоянова, вокалите са на група "ЛаТиДа", Радостин Събев е режисьор на видеото от българска страна.

В големия клип Wоrld version се разписват звезди от различни поприща - Неймар, Кейти Пери, Патриша Аркет, Никол Шерцингер, Уил Ай Ем от "Блек ай пийс", Хю Джакмън, Дейвид Гета, Къртни Кокс и много други.

Всички те приеха поканата на УНИЦЕФ да се включат в поредния вариант на една от най-великите песни на всички времена, за да подкрепят усилията на организацията за по-добър живот на децата. В клипа има още едно българско участие - холивудската звезда Нина Добрев.

11-годишната Сара учи ударни инструменти в музикалното училище "Любомир Пипков".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай