Събота,

ВИДЕО: IVE представи новата си песен “Хей ти”

От: Failed to load user -
2712
ВИДЕО: IVE представи новата си песен “Хей ти”
A
A
A

Момичетата от група "Инстинкт" се събраха след 15 години и сътвориха изключително музикално събитие

Българската певица IVE, едно от лицата на Renilin Music Label – Италия, предстви първата си песен на български език "Хей ти" в столичния клуб Culture Beat в сряда вечер. На сцената рамо до рамо с IVE бяха колежките й и приятелки от група "Инстинкт" – Весела Делчева и Марина Драгомирецкая, а музикантите - Полина Петрова (бас китара), Стойчо Стоянов (китара) и Лазар Бенов (ударни), също допринесоха за прекрасната атмосфера и настроение на вечерта. Пред препълненото заведение IVE представи и видеото към "Хей ти", дело на режисьора Васил Стефанов, а освен него, сред гостите се забелязваха още Рейчъл Роу, Печенката, режисьорът Асен Аврамов, композиторът Димитър Констанцалиев и много, много малки и големи представители на група "Таласъмче". Талантлива, красива и крехка, IVE успя да превърне промоцията на песента си в топъл спомен за мнозина, дошли да я видят и чуят на живо. Събитието стана още по-музикално и емоционално, с неподправеното присъствие на останалите две представителки на "Инстинкт" - Весето и Марина. Неусетно и естествено от промоция на "Хей ти", събитието се превърна в "концерт - рожден ден" на групата, с който трите момичета отбелязаха 15-тата си годишнина. С чувство за хумор и в добро настроение гласовитите момичета припомниха на гостите едни от най-веселите моменти и перипети, през които са преминали през тези години.

Песента "Хей ти" е записана в Италия, в студиото на Renilin Music Label. Текстът и музиката са на самата IVE, а аранжиментът е на Паоло Скарпино. Във вокалите участва младата певица от Италия – Алесия Д'Андреа, която се справя чудесно с българския. От няколко години Renilin и IVE, (които избират артистичния й псевдоним), работят по различни нейни авторски проекти. Един от най-големите й успехи е от 2012г, когато излиза песента „Sunlight", с която IVE покорява италианските музикални класации, а песента е включена в няколко международни денс компилации.

От съвсем малка IVE проявява своите музикални и театрални таланти – започва да пее в "Мечо пух", после в група "Таласъмче", а в тийнейджърските си години, заедно с още 4 момичета създават група "Инстинкт".


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Ive Нова Песен