Слави и Маестрото в журито за Еровизията

Слави и Маестрото в журито за Еровизията | StandartNews.com

Слави Трифонов, Евгени Димитров и техен колега от БНТ са в журито, което трябва да каже кой ще представи България в конкурса на детската Евровизия. Националната селекция стартира на 17 август от 21 часа по bTV. Цялата страна ще може да проследи и да участва в избора на талантливото хлапе, което ще ни отсрами в европейското състезание за музикални таланти. bTV ще покаже предварителния кастинг, полуфиналите и финала на националната селекция в серия от вълнуващи епизоди и бляскави концерти в праймтайм.

24 деца ще преминат в полуфиналния етап, където ще трябва да докажат таланта си пред комисия, излъчена от bTV, БНТ и продуцентска компания "Седем осми" - трите институции се обединяват за втори път в името на престижа на България.
Кой ще е третият в комисията заедно със Слави и Маестрото, ще стане ясно в следващите дни. В полуфиналната фаза на конкурса в избора ще се включат и българските зрители, които чрез гласуване в интернет и чрез sms ще избeрат четирима от общо 12-те финалисти.

"Мечтата ми да представя своята песен "Планетата на децата" пред света вече се сбъдна. Време е мечтите и на други талантливи български деца да станат реалност... Искам цяла Европа да види, че България има с какво да се гордее", сподели малката Крисия в специалния промоционален клип за националната селекция на "Детската Евровизия 2015".
Тринадесетото издание на "Детската Евровизия" ще се проведе на 21 ноември в зала "Арена Армеец" в София и ще се излъчи на живо по БНТ. Мотото на тазгодишното издание на "Детската Евровизия" е #discover (#откривай).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай