Рок в "Боровец"

Рок в "Боровец" | StandartNews.com

"Празникът на рока" ще разтърси и Боровец. Курортът ще посрещне на 29 август някои от най-интересните имена от родната сцена в жанра. "Каним всички фенове на рока и мотоспорта в планината на глътка чист въздух, музика и страхотни емоции с приятели", призовават организаторите на събитието - Съюзът на хотелиерите в Боровец, община Самоков и "Бороспорт". Маратонът започва точно в 17 ч. на писта "Червено знаме". На сцената ще излязат T-Show, RESPONSE, ZONA, SEVI, HORIZONT и "Кикимора" на Николо Коцев. "BoroRock" обещава здраво изживяване сред уникалната обстановка в първия курорт на България. Десетметрова сцена, прожектори и машини за специални ефекти ще посрещнат гостите в подножието на една от ски пистите в Боровец.

Преди лайфовете феновете на рока могат да прекарат добре на по чаша бира. Спортните натури пък могат да си вдигнат адреналина като тестват уменията си с маутийн байк по множеството и различни по трудност специални трасета в парка. Изключително подходящо за една панорамна разходка e новото 14-километрово фамилно трасе с лека натовареност, което става за всички възрасти и обикаля някои от най-красивите места в курорта. Игрите навън, предизвикателствата на въжения град или вълнуващата и незаменима разходка сред природата са сред многото други възможности да прекарате чудесно времето си в планината.

BoroRock е продължение на добрите традиции да се правят събития в курортен комплекс Боровец и да се дава възможност за изява на млади български изпълнители и групи.

Събитието се провежда за втора поредна година. Организаторите искат то да става все по-популярно като привлича все повече както рокаджии, така и почитатели и фенове на здравия саунд. Не изпускайте да станете част от едно невероятно музикално изживяване!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай