Роби Уилямс пише на български

Роби Уилямс пише на български | StandartNews.com

Готови ли сте да ви забавлявам, пита той във Фейсбук

"Здравейте, България! Are you ready to be entertained?", възкликна Роби Уилямс във Фейсбук страницата си снощи. Както самият той се похвали наскоро, интернет е любимото му място за прекарване на свободното време, а социалните мрежи са арена за общуване от първо лице.

Една от нашите му почитателки съвсем оригинално го призовава да научи още думички: "Роби, кажи "цаца", "картофки със сирене" и "оркестърът да свири". Предстоящият му концерт в България се смята за най-голямото музикално събитие в страната ни за това лято, а в специално видеообръщение към тукашната публика Роби Уилямс споделя, че ще превземе Духа на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в морския град вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на събитията. За да се улесни движението на хората, прииждащи от всички краища на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс. От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове и да облекчат трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала. Необходима е мощна подготовка на плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона. Билетите са на цени от 99 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай