Сряда,

PSS с първи български онлайн концерт в Youtube

От: Администратор -
3639
PSS с първи български онлайн концерт в Youtube
A
A
A

София. Новаторите PSS ще направят първия live streaming концерт на българска група в Youtube, на който ще представят 6 свои авторски парчета, сред които последния сингъл „Мечта". Излъчването в реално време ще започне в 19.30 ч. на 21 април, понеделник, в канала на PSS в сайта за видеосподеляне.

Бандата съчетава в песните си наелектризиращо хард звучене и запомнящи се съвременни мелодии и всички рок фенове ще могат безплатно да се насладят на авторските им парчета Soul Beggar, Going Home, „Мечта" и др.

Сандра, Лени, Светльо и Константин ще направят пряко включване от професионално звукозаписно студио - формат, който никой в България не е правил до този момент. А специалното допълнение ще бъде ексклузивният им гост, който досега не е участвал в български концерти (техен дългоух приятел). Хубавото е, че винаги има първи път за всичко, особено за свежи инициативи, казват приятелите на Великденския заек.

На 21 април в 19:30 ч., директно от Pacific Studio, феновете на рока ще се насладят на няколко изпълнения от младите таланти, поднасящи музиката си по нестандартен и креативен начин.

Защото музиката е мечта, а „Мечта"-та е музика за всички сетива.
Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com