P.I.F. тръгват на Коледна обиколка

P.I.F. тръгват на Коледна обиколка | StandartNews.com

Бандата кани феновете с видео-поздрав на "чужд" език

Една от най-обичаните родни банди - P.I.F тръгва на Коледно-новогодишна обиколка из страната. По този случай групата записа специалнa видео-покана на "чужд" език, на която трудно може да се устои.

В коледния чувал за турнето Димо и компания са подбрали само най-любимите песни на феновете, няколко съвсем нови парчета, а също и "приятни изненади" във формата на тениски и дискове. В дните от Коледа до Нова Година можете да се срещнете, поздравите, прегърнете, попеетe, потанцувате и да си кажете "Наздраве" с P.I.F., както следва - по дати и градове:

На връх Коледа - 25 декември - Велико Търново, клуб Melon
26 декември – Плевен, Галакси Боулинг
27 декември – Варна, клуб "Vinatge 33"
28 декември – Бургас, Бар Без име,
29 декември – Пловдив, клуб "Мармалад"
30 декември - София, клуб "Mixtape5", където бандата ще направи забележителен трибют на Depeche Mode

Билети за всяка дата от предпразничното турне ще се продават на място, на входа на клуба (на прилични цени).

В началото на тази година групата направи официална премиера на последния си албум - "P.I.F.5", който показа едно по-различно и нежно лице на банадата. Музикантите вече работят по нов албум, който ще бъде с доста по-ударно и рок звучене и ще види "бял свят" през идната 2017 г. P.I.F. са Димо Стоянов – вокал, китара и теремин, Иван Велков – китара, Юри Божинов – бас и Мартин Профиров – барабани.

За всякакви подробности, новини и изненади в празничните дни – можете да следите във фейсбук страницата на P.I.F. https://www.facebook.com/pifband/?fref=ts или на официалния сайт на групата www.pifband.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай