Нина Добрев с двойничка

Нина Добрев с двойничка | StandartNews.com

Невена Чалова е по-красивата версия на актрисата, смятат в Щатите

Красивата Невена Чалова, която стана "Мис България в САЩ" през 2013 г., е завършила политически науки и социология. Въпреки че е в САЩ вече 9 години, пловдивчанката говори български без капка акцент. Смятана е от мнозина за по-красива версия на актрисата с български корен Нина Добрев, пише "Марица". Това лято Невена е прекарала два чудесни месеца в България, където се отдала на пълна почивка след тежките изпити и дипломирането с пълно отличие в престижния DePaul University.

Красавицата преди време отказала да се премести в Ню Йорк, където била приета в друг престижен юридически колеж. Там я привлякла магистърската програма по наказателно правосъдие, една от най-добрите в САЩ. Мечтата на Невена да стане международен съдия се е променила обаче към друга сфера на закона. Интересът на красивото момиче се пренасочил в изключително актуалната национална сигурност и тероризма. Сега Невена смята да продължи образованието си по наказателно право в Чикаго, близо до семейството си. Нищо чудно амбициозното момиче да стане първата пловдивчанка в Американската агенция по национална сигурност.

Докато си почива, Невена помага в транспортната фирма на баща си. Там с лекота се справя с товари, документация, сметки. В свободното време чете, разхожда се с приятели или пазарува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай