"Мейдън" в София за часове

"Мейдън" в София за часове | StandartNews.com

"Айрън мейдън" ще прекарат у нас само няколко часа. Музикантите пристигат в понеделник около обяд на летище София и отиват директно в зала "Арена Армеец". Във времето преди началото на концерта в 20 часа те ще направят няколко репетиции.

Веднага след изпълнението си бандата заминава за Белград, където във вторник е следващият им гиг от турнето.

Рок купонът в понеделник започва още в 15 ч пред залата, където диджеите на клуб "RockТnRolla" - Данчо Стълбицата и Васко, ще загреят феновете с хитовете на "Мейдън". Входовете на залата ще бъдат отворени в 18 часа. Шведската хевиметъл банда "Гост" ще се качи на сцената в 19.40 ч, като изпълненията им ще продължат до 20.30. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появят около 21 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа.

Столична община пък въвежда специална организация на движението. От 18 до 23 ч се разрешава престоят и паркирането на превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията. Автобусите и тролеите, движещи се по бул. "Цариградско шосе" над Площада на авиацията ще минават през него и ще спират двупосочно на площада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай