Лили разбуни Канада

Лили разбуни Канада   | StandartNews.com

Лили Иванова развълнува Канада още преди да извиси глас в Страната на кленовия лист. Поп примата излиза довечера в Торонто - тя ще пее в театър "Кралица Елизабет" пред 1250 седящи меломани. Нейните фенове със сигурност ще бъдат толкова много, че ще има и правостоящи. Голяма част от зрителите идват от всички краища на Съединените американски щати. Сънародници разказват, че наддаването за билети върви между хора от различни националности. Безценните талони се продават онлайн още от юни - на цени от 45 до 95 долара. Залата е част от грандиозен мултифункционален арт център за изложби, концерти, спектакли.

На следващата вечер Лили обира оваци в театър "Риалто" в Монреал - една от най-прочутите сгради в града, обявена за исторически паметник и строена по подобие на операта на Гарние в Париж. В необароковите интериори 1200 почитатели на страхотната певица я очакват с нетърпение. Организатор и на двата концерта е Анастасия Върбанова. Лили и екипът й не са имали никакви "звездни" претенции. С нея както винаги са Орлин Цветанов - цигулка, Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, саксофон, тромпет, Веселин Веселинов-Еко - баскитара и контрабас, и Росен Ватев - ударни и перкусии.
Лили вероятно ще избере черното като основен тон в стайлинга си - тя винаги държи на класиката. Ще демонстрира това и в хитовете - от най-новия й албум "Поетът", както и "Ти сън ли си", "Този свят е жена", "За тебе бях", "Камино"...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай