Крисия пак с хит за "Евровизия"

Крисия пак с хит за "Евровизия" | StandartNews.com

Чаровницата от Разград започна записите на обща песен за конкурса

Крисия Тодорова започна записите на песен, която всички участници ще изпълнят заедно на детската "Евровизия" в "Арена Армеец" на 21 ноември. Заглавието й е в съзвучие с мотото на 13-ото издание на конкурса - #Discover" (#Откривай"). В нея се пее за надеждата, мечтите, любовта в сърцата и приятелите, и за това, че всеки един от нас е уникален.

"Discover" е много модерна песен и ще стане хит. Много ми харесва", сподели Крисия по време на репетициите и допълни, че "чрез музиката всичко може да се открие".

Нотите на "Discover" са на Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и на режисьора на шоуто на "Детската Евровизия 2015" Гордан Бонело. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса.

"Мотото "#discover" има много обширно значение. Искаме да покажем на Европа колко е красива България, колко топли са хората тук. Искаме Европа да открие талантите във вашата страна и да предадем на всички деца нашето позитивно послание - да открият надеждата, приятелството и бъдещето", заяви Гордан Бонело. От вчера фоайето на централната сграда на БНТ е преобразено в духа на Детската Евровизия. Чадъри с мотото на тазгодишния конкурс бяха аранжирани в атрактивна арт инсталация. През лятото над 200 деца от неправителствената организация "Духовно огледало" се включиха в изработването им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай