Kavarna Rock 2014 дни преди Джулай Морнинг

Kavarna Rock 2014 дни преди Джулай Морнинг | StandartNews.com

Първият черноморски рок и метъл фестивал преминава на ново ниво

 

Каварна. Тази година Kavarna Rock 2014 ще се проведе дни преди Джулай Морниг - на 28-и и 29-ти юни, отново на стадиона на красивото морско градче Каварна. Деветото издание на феста ще разтърси феновете повече от всякога, заканват се организаторите.

 

В края на юни Каварна ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само от България, но и от цял свят.

 

След успеха миналото лято с присъствието на звезди като Deep Purple и Accept и препълнен с фенове стадион, изданието през 2014-та ще включва не само имена от световната музикална сцена, но също така и бонус за първите, закупили билети.

 

„Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния трети ден – 27-и юни", разказват от организаторите.

 

Kavarna Rock създаде Черноморския конкурс Kavarna Battle band, вярвайки че именно сега е моментът за подкрепа на българската и черноморска сцена. На 27-и юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят сцената на „Каварна Рок".

 

Билет на промоционална цена от 60 лв. могат да бъдат взети сега като тази цена ще бъде валидна до 27 февруари 2014г. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM в цялата страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай