Катя е супер след 90-дневна диета

Катя е супер след 90-дневна диета | StandartNews.com

Филип Киркоров отново пожела с огромна любов "на добър час" на сърдечните си приятели Катя и Здравко. Супердует "Ритон" излиза довечера за поредното си грандиозно шоу в зала номер едно в НДК, режисирано от Станислав Терзиев. Логото на спектакъла, в който ще участват топмузиканти и страхотните танцьори от "Акадамус"с хореограф Семир Алкади, е "Пътят към твоето сърце". Така се казва и новият албум на съпрузите, които са заедно от почти четири десетилетия. В диска има и чисто нови парчета, които ще възпламенят 4000 фенове. Катя и Здравко особено си падат по "Може би не" - в много изискан стил, който наистина впечатлява. Напоследък въртят в автомобила си само нея.

Златните хитове на Ритонците пък ще прозвучат в актуални аранжименти, сътворени от Алекс Нушев. Сценарият, изпипан от бойния им другар Драго Драганов до най-малките детайли, включва и мултимедия. "На нея ще видите Катя и Здравко в различни периоди от живота им", споделиха звездите. Няма съмнение, че кадрите ще прозвучат леко носталгично, но и триумфално - каквато винаги е била кариерата на "Ритон", стартирали с името "Студио 2".

Изненадите довечера ще валят една след друга. Любими колеги ще пеят с Катя и Здравко. "Очаквайте трио, квартет, квинтет и всичко останало...", обещават те. На сцената ще се качи и Ани Пешева от "Гласът на България". Тъкмо тя е автор на свежарските "Пътят към твоето сърце" и "Хотел "Безкрайност". Но надали ще може да се мине без "Джалма" - тотален шлагер. (Здравко дори се шегува, че им е писнала.) Почитателите сигурно ще искат и "Елате ни на гости", макар че дуетът по предпочита "Не идвайте на гости". Така се казва и продукцията им, която не успява да види бял свят покрай изгрева на така наречената демокрация - просто тогава "Балкантон" фалира без време.

Катя е в изключителна форма след нашумялата 90-дневна диета. "Хапвам по няколко пъти на ден, но ставам все по-стройна. Действа ми невероятно. Пробвала съм всевъзможни хранителни режими, но този наистина няма равен по ефективност", споделя хубавата жена. И се шегува, че мъжът й също се пробвал, но след 20-ия ден се притеснил - толкова бил грациозен, че за малко да изчезне. На всичкото отгоре вече сам си консумирал кулинарните шедьоври - Катя и Драго, които винаги високо са ценели таланта му в кухнята, през последните месеци внимавали за всяко блюдо. Великолепната брюнетка обаче няма време, пък и кой знае какви мераци, да използва на макс уредите в домашния фитнес. Репетициите и тичането около организацията са й напълно достатъчни. Защото този път Ритонците наистина са инвестирали неописуема енергия в шоуто - не че преди не са го правили. Те припомнят - в услуга на младоците - че организирането на концерт е ария от друга опера и няма нищо общо с пеенето по клубовете и баровете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай