Бутиковият концерт на “Фондацията” се мести

Бутиковият концерт на “Фондацията” се мести  | StandartNews.com

Поради прoгнозата за дъжд, закриващият "София Моно" 2016 концерт на "Фондацията" днес ще се състои не в Парка на Военната академия, а в столичния София Лайв клуб. Това съобщават организаторите от Артишок и Столична община. Началният час на събитието е 21.00ч, като билетите за новото му място ще важат без презаверка. За всички закупили си вече билет, които не са разбрали за промяната на мястото на провеждането му, ще бъде осигурен специален транспорт - от входа на Военна академия "Г.С.Раковски" до София Лайв клуб /в подлеза на НДК/.

Настаняването в клуба ще бъде според ценовите категории на билетите, като притежателите на билети с най-висока цена ще бъдат настанени непосредствено пред сцената.

Музикантите от супергрупата "Фондацията", които скоро издадоха книга с първото си CD готвят много изненади за гостите си довечера. Петима късметлии от публиката ще получат специален подарък – книгата-албум "Фондацията" с автографи на петимата музиканти. Тези, които пък нямат късмета да си я спечелят - ще мога да закупят книгата на място.

"Фондацията", които се готвят да поднесат поредното музикално бижу тази вечер в София Лайв клуб, ще приемат ролята и на орисници за бъдещето една влюбена двойка, техни фенове.

Билетите за събитието се продават в мрежата на Ticketportal.bg и на място – на входа на София Лайв клуб с цена от 30 лв.

Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай