Неделя,

Бургас и Варна са първите градове от турнето на „Легендите“

От: Failed to load user -
9838
Бургас и Варна са първите градове от турнето на „Легендите“
A
A
A

Супергрупата, сформирана от три поколения топ музиканти, ще изнесе първите си концерти на 14 и 15 септември

Националното турне на най-новата супергрупа „Легендите" стартира с пилотни концерти на 14 септември в Летен театър - Бургас и на 15 септември в Летен театър - Варна, от 20:30 часа, съобщават организаторите.

Двете мащабни музикални събития са само началото. Едни от най-обичаните български музиканти: Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, и Любо Киров, се събират за поредица от концерти в цяла България, с които ще пресъздадат историята на българския рок, чрез най-емблематичните си песни от последните 40 години!

„Концертите във Варна и Бургас са първите два от турнето на „Легендите", и за нас те са изключително важни. Силно мотивирани сме да ги осъществим по най-добрия начин. Надяваме се хората, които дойдат на тези концерти да получат едно ново и уникално преживяване и да си тръгнат доволни и щастливи", коментира Митко Кърнев.

Музикалната рок-епопея ще бъде разказана от самите автори и изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади - Константин Марков, Стенли, Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров тепърва се готвят да влязат в нови и нетипични за тях роли. Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже и умения като барабанист.

Една своеобразна машина на времето, която ще преведе публиката през историята на българската рок музика – това е идеята, която събира и ражда „Легендите".

Билети - в мрежата на Eventim.bg и касите на летните театри.

Видео от първото участие на "Легендите":


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com