"Арена Армеец" на крака пред Сара

"Арена Армеец" на крака пред Сара | StandartNews.com

Брайтман смени пет тоалета и изпълни два биса след двучасовото си космическо шоу

София. Четири пъти зала "Арена Армеец" стана на крака пред Сара Брайтман преди вечер. Световното сопрано излезе на сцената малко след осем и изпълни следващите два часа с незабравими емоции. Космическият й глас от три октави се понесе над близо 7000-те хиляди фенове на британката в някои от хитовете й - Harem, Les fleurs du mal и Figlio perduto - и класиката на "Куин" Who Wants to live forever, последвана от Anytime Anywhere, La Luna, It's a beautiful day.

Не мина и без евъргрийн от прославилия я някога мюзикъл "Фантомът от операта". Примата впечатли и с удивителната бързина, с която смени пет феерични рокли. Беше зашеметяваща с пищната бяла дреха на фона на звездна нощ, когато на специално изграден подуим изпълни вълнуващата ария от "Турандот" Nessun Dorma.

Вдъхновена от предстоящото си пътуване в Космоса, Брайтман продължи да смесва майсторски оперното звучене с поп, рок и източни мотиви под блестящия акомпанимент на Симфоничния оркестър на националното ни радио под палката на маестро Пол Бейтман. Сара се опита да си вземе довиждане с Time To Say Godbye, но бурните аплодисменти я върнаха на сцената за още два биса, последният от които Dust In The Wind на "Канзас".

Минути след края на грандиозното си шоу Сара Брайтман се срещна зад кулисите с 9 от талантите на "Гласът на България". Тя раздаде автографи, снима се с всеки от тях и ги посъветва как се пробива в света на голямата индустрия.
След края на турнето Сара ще прекрати концертите си за почти година, защото през януари 2015-та започва усилени тренировки за полета си. На борда на международната космическа станция Брайтман ще изнесе първия подобен концерт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай