60 000 купонясваха с Роби в Букурещ

60 000 купонясваха с Роби в Букурещ | StandartNews.com

Роби Уилямс извади тежка артилерия от хитове в Букурещ. 60 000 фенове пяха от началото до края с любимеца си на Площада на конституцията. За да приюти толкова фенове, сцената бе просто огромна - с дължина близо 60 метра. Роби не остави празно пространство и слаб момент - раздаваше се на макс от първата "Let Me Entertain you" до "Angels", с която завърши разбиващото шоу.

Местните телекоми бяха организирали излъчване на концерта на живо, за което също можеше да се купи билет и десетки хиляди гледаха спектакъла виртуално. Уилямс този път бе добре подготвен с поздрава и не обърка името на столицата (в Сърбия той горещо поздрави феновете с "Добър вечер, Загреб!") Топ моментът по време на шоуто бе страхотният кавър на "We Will Rock You", която поп асът смеси с "I love rock and roll" на Джоан Джет. "Името ми е Роби Уилямс, аз съм от Англия, роден съм през 1974-та. Тръгнах на училище и го напуснах, за да вляза в момчешка банда. Напуснах момчетата и влязох в рехабилитацията. После я напуснах и нея, след време се бях изгубил и пак влязох. Но после написах "Angels" и станах световна звезда", направи ефектно експозе на себе си той.

Близо 2000 българи си бяха купили билет за шоуто при северните ни съседи - повечето са просто заети за купона на 7 август, когато Уилямс за пръв път ще пее на плаж в кариерата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай