55 топ музиканти идват за Hills of Rock в Пловдив

55 топ музиканти идват за Hills of Rock в Пловдив  | StandartNews.com

Hills of Rock 2018, най-мащабното музикално събитие в България, стартира на 20 юли на Гребната база в Пловдив. Още от понеделник, 16 юли, рано сутринта започна изграждането на сцените на фестивала и специалните зони за артистите – гримьорни, кетъринг, офиси... За реализирането на събитието работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура, като феновете ще следят екшъна на огромни екрани. Всички групи са се настроили да поднесат на българската публика най-доброто, на което са способни! В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще излязат 55 артисти от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година, малко преди началото на фестивала без никаква основателна причина група „Уикеда" отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY?
По време на фестивалните дни входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16, 30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети, на всеки посетител ще бъде поставена гривна, според типа билет, който притежава. В специално обособена къмпинг зона 500 фена ще имат възможност да разположат своите палатки.
През трите дни на Hills of Rock се затваря за движение западното платно на булевард "Копривщица" в участъка между кръстовищата с булевардите "Шести септември" и "Марица-юг".
Пълната програма на фестивала по часове и сцени може да откриете на официалния сайт на събитието – www.hillsofrock.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай