5000 пяха с Лили

5000 пяха с Лили  | StandartNews.com

София. Лили Иванова няма проблем да напълни която и да зала, но е вън от съмнение, че се чувства особено уютно и душевно комфортно в НДК. В четвъртък вечер там 5000 преживяваха с певицата великата поезия и разтърсващата музика в най-големите й хитове. Примата завладя народа с шлагери в нов и отличен аранжимент. После подхвана и парчетата от току-що излезлия й албум "Поет". Хвана микрофона два пъти за песента, на която е наречен дискът. "Преди малко се задавих, а трябва всичко да е перфектно, защото записваме за телевизия. Ще си облека и сакото, защото преди малко бях с него", мотивира се Лили. А "Поетът" си заслужаваше да се чуе и два пъти. На видеостените се завъртя и клипът към парчето с участието на Христо Мутафчиев.

"Снимахме го една нощ в дома на Лили. Беше след премиерата на "Човекоядката" в Малък градски театър "Зад канала". Стоян Радев ме запита: "Ще успееш ли да дойдеш?", отговорих му: "За нея - винаги". Защото Лили е уникална личност. Няма кой да я повтори. Тя тупна топката толкова нависоко, че няма стигане. Лили е безкрайно земна, далеч от всякаква звездомания. Общуването ни е страхотно - като между сродни души и интелекти. То се случи покрай това, че я поканих да стане член на съюза на артистите и благотворителните акции, в които тя участва с огромно удоволствие", разказва актьорът.

Публиката посрещна с ръкопляскане и прекрасната балада "Сърцето е чупливо" по стихове на Иван Тенев и мелодията на Росалин Наков. "Той е от новите ми композитори, макар че досега сме се чували само по телефона", беше откровена Лили. Над 60 000 влизания има досега в Ютуб за триото.

Шест камери снимаха грандиозното шоу. Лили беше в страхотна форма - скачаше като тийнейджърка върху токчета от 12 сантиметра в дънки, черен топ и блестящо сако. От време на време близваше по малко от любимия си мед, отпиваше от минералната си вода и попиваше потта от челото си. Феновете пригласяха и танцуваха с нея за "Без правила" и "Рокля на цветя".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай