100 Кила възпя Чудесата на България (ВИДЕО)

100 Кила възпя Чудесата на България (ВИДЕО) | StandartNews.com

Рапърът 100 Кила възпя Чудесата на България в новата си песен. "100 гайди", която бе пусната в интернет вчера, е със свежа народна музика - микс между хип-хоп и типичното звучене на родопската каба гайда.

"Клипът е правен с единствената цел да върнем Българския дух и да припомним моментите с които можем да се гордеем със себе си и да не забравяме, че ние сме кръв на велики хора!!!", пише в официалното представяне на песента в платформата YouTube.

Видеото показва най-хубавите кътчета на страната ни, както и българи, които са прославили страната ни извън граница.

"Добре дошъл в България, това е моята страна и тук обичаме да ходим с вдигната глава. Добре дошъл горе, високо в планината, пусни се и на плажа, там е и Килата", пее рапърът.

"Респект за всички езици, за всички раси и народи. Обичам ви на български, Кирил и Методий", се казва още в песента.

"Споделям моята любов за моята България", е посланието на Килата, който определено изненада своите фенове с нещо съвсем различно от репертоара му досега. Той е подготвил музиката заедно с Taffo Velikoff (Digital Nottich), а аудио обработката е дело н Viktr FB Dobrev.

"Кила, браво! Това е песента, която ще докосне много хора, убеден съм! Благодаря!", споделя почитател на изпълнителя под песента в YouTube.

Вижте и чуйте сами новата песен на Килата, която вече е хит в социалните мрежи:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай