Киркоров се залюби с лъвче

Киркоров се залюби с лъвче | StandartNews.com

Певецът прекарва лятото в екстремни преживявания

Филип Киркоров работи в разгара на лятото на пълни и бързи обороти. Певецът, роден във Варна, е на гастроли из цяла Русия с новото си шоу. Обаче за отпускарския си тур той избра Черноморското крайбрежие, където спокойно може да съчетае полезното с приятното, а понякога и с екстремното. Филип е станал неузнаваем, както сам разказва, и се е върнал в детството си: обходил е всички атракционни паркове - порил морето със скутер и даже се гушкал с живи лъвове и крокодили в сафари парк в Крим.

"Само преди година, когато ми предлагаха да скачам с парашут и да се возя на хидроплан, отговарях: "Вие сте луди!" Къде се тези неща, къде съм аз. Но неотдавнашни събития промениха мнението ми. Работата е там, че през зимата по време на подготовката на новото шоу с Франко Драгоне обявихме кастинг за танцьори. В един от дните дойдоха деца, които се занимават с паркур - истински акробати! Решихме да ги поканим като експеримент", разказва Филип. Младежите ходят в обръчи на сцената и взривяват публиката. "Това беше пробив в шоубизнеса", радва се Киркоров.

Именно паркуристите го вдъхновили да пробва нови неща. Филип дори си наел личен треньор по екстремности - Влас Владимиров, един от най-известните акробати. Той го завел в сафари парка, където лъвовете се отглеждат извън клетки, а всички животни се разхождат спокойно между хората и можеш да си играеш с тях. "Признавам, че беше страшничко, но реших да не се поддавам на разума и да рискувам", споделя Филип. В парка нарекли лъвче в негова чест. Все пак решил да включи малкия хищник в новото си шоу и сега на сцената излизат двама Филиповци - на два и четири крака. Филип се грижи много внимателно за кръщелника си - всеки път го взима от сафари парка с хеликоптер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай