Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден”

Олимпийците бяха категорични, че с удоволствие ще се включат във всички инициативи за популяризирането и развитието на спорта в „Илинден“

Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден” | StandartNews.com

Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали се български спортисти и деца от детските градини и училищата в „Илинден”. Това е подходящ начин подрастващите да се запознаят със спортната ни история и да се мотивират да спортуват. Това каза кандидатът на БСП за кмет на „Илинден“ Георги Томов на среща със звезди на родния ни спорт. Сред тях бяха Георги Мърков – олимпийски, световен и европейски шампион по борба, Петър Лесов – олимпийски и двукратен европейски шампион по бокс, Еньо Тодоров – сребърен олимпийски медалист, трикратен европейски шампион и европейски вицешампион по борба и Нено Ненчев – европейски вицешампион. В срещата взе участие и заместник-председателят на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и председателят на районната организация и кандидат за общински съветник Владимир Данев.

Спортните легенди изразиха подкрепата си за Георги Томов и му пожелаха успех в предизборната надпревара. Участниците в събитието се обединиха около това, че има все по-нарастващата нужда от практикуването на масов спорт сред деца и подрастващи.

Олимпийците бяха категорични, че с удоволствие ще се включат във всички инициативи за популяризирането и развитието на спорта в „Илинден“, за да дадат добър пример на младото поколение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай