Промени в движението в София заради изборите

От 19:00 ч. на 26 октомври до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа поетапно ще се ограничава движението по бул."Цар Освободител" между ул."Г.С.Раковски" и бул."Княз Ал. Дондуков"

Промени в движението в София заради изборите | StandartNews.com

Във връзка с провеждането на избори за общински съветници и кметове на 27 октомври, включително и при провеждане на втори тур на 3 ноември, ще се въведат временни ограничения на движението в София, съобщиха от Столична община.

От 19:00 ч. на 26 октомври (при провеждане на втори тур - на 2 ноември) до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии в страната в ЦИК, поетапно ще се ограничава движението по бул."Цар Освободител" между ул."Г.С.Раковски" и бул."Княз Ал. Дондуков".

От 07:00 ч. на 27 октомври (при провеждане на втори тур - на 3 ноември) до приключване на транспортирането и предаването в ЦИК на изборните книжа ще се забрани престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул."Княз Александър I" между ул."Московска" и бул. "Цар Освободител".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай