Нинова подкрепи в Ямбол Катя Георгиева

Тя е умна, енергична и млада, каза лидерът на БСП за кандидат-кмета на социалистите в града

Нинова подкрепи в Ямбол Катя Георгиева | StandartNews.com

Подкрепям Катя Георгиева за кмет на Ямбол, защото е умна, енергична и млада, защото обича Ямбол и вярвам много дълбоко, че ще се грижи за всеки един жител на общината като за семейство, каза при посещението си в Ямбол председателят на БСП Корнелия Нинова и допълни, че тя  е подготвен човек, професионалист и почтена преди всичко Лидерът на БСП  присъства на среща с ямболския бизнес, на която бяха обсъдени проблемите, а Катя Георгиева представи програмата си за развитие на местната икономика.

Тя включва развитие и задържане на младите кадри в Ямбол, съвместни инициативи за привличане на инвестиции, изграждане на инфраструктура, намаляване на административната тежест, равнопоставеност за всички вместо досегашното толериране на няколко близки до властта фирми.

По-късно Корнелия Нинова участва в представянето на кандидатите за кметове на общини в Ямболска област. Пред стотиците симпатизанти тя заяви, че левицата предлага конкретни, ясни, човешки и възможни ангажименти към гражданите и умни, подготвени и почтени хора, които да свършат работа.

„Страхът у нашия политически опонент, че губи властта, го доведе до натиск, репресии и заплахи за кого да гласуват хората, че ще им вземат бизнеса, че ще ги уволнят от работа. Страхът у българина е предизвикателство пред нас“, каза още Корнелия Нинова и призова присъстващите да предадат смелостта си на другите. „Голямото предизвикателство пред нас е да освободим народа си от това съвременно робство на страха, на натиска, на държането в подчинение на цял народ от една малка група хора“, допълни лидерът на БСП и призова с тази сила и енергия, която е в залата всички да направят възможна промяната на Ямбол и на общините в региона с бюлетина с номер 56.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай