Катя Георгиева към Ямбол: Боря се за вашето доверие!

Нося Ямбол в сърцето си и поемам отговорност пред ямболци за неговото по-добро бъдеще, каза кандидатът на „БСП за България“ за кмет

Катя Георгиева към Ямбол: Боря се за вашето доверие! | StandartNews.com
  • Нося Ямбол в сърцето си и поемам отговорност пред ямболци за неговото по-добро бъдеще, каза кандидатът на „БСП за България“ за кмет

„Боря се за вашето доверие, не само за вашия глас“, каза при откриването на кампанията на „БСП за България“ в Ямбол кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници Катя Георгиева.
Коалицията даде старт на кампанията открито с ямболци. Без да са качени на сцени и подиуми, кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет като единен екип застанаха пред съгражданите си, за да дадат ясен знак, че не поставят пречки и бариери, а очи в очи с хората ще чуват проблемите им и ще предлагат верните решения.
Пред ямболци бяха представени с всички 37 кандидати за съветници, които ще бъдат опора на кандидата за кмет и гаранция, че като единен екип заедно предлагат и ще изпълнят по-добрите идеи за развитието на Ямбол.
„Участието ми в тези избори е израз на желанието ми да вложа сили и умения нашият град да бъде хубав, уреден и удобен за живеене, а хората в него да се чувстват ценени и защитени“, каза пред съгражданите си Катя Георгиева. Тя изтъкна, че държи на ценности като морал, почтеност, загриженост, професионализъм, спазено обещание и за нея това не са празни понятия. „Аз съм дете на този град, аз нося Ямбол в сърцето си и поемам отговорност пред ямболци за неговото по-добро бъдеще“, допълни още тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай