Неделя,

Как „Младост“ да стане по-добро място за живеене

Как „Младост“ да стане по-добро място за живеене
A
A
A

Район Младост има нужда от по-добро бъдеще, а ние и нашите деца – от по-добро място за живеене“, смята популярната и обичана от поколения певица Мими Иванова. Тя живее във втория по големина район в София и се вълнува кой ще спечели изборите след седмица. Особено след турболенциите в местната администрация през последните години, заради които развитието на района е в застой.

Част от кандидатите познава лично и вече е решила за кого ще даде гласа си. „Аз вярвам, че Мария Илиева ще осъществи нашите очаквания, надежди, мечти и затова ще гласувам за нея“, сподели личния си избор Мими Иванова.

Мария Илиева е кандидат за кмет на местна коалиция ГЕРБ/СДС. По професия е одитор и има богат административен и управленски опит. Ангажира се с конкретни мерки в 10 различни направления, с които да направи Младост по-добро място за живеене. Тя ще работи да се обособят повече пространства за изкуства и развитие на децата, както и по-добри условия за образование и грижа за тях.

„Трябва да създадем условия и повече възможности за личностно развитие и качествено образование на децата, защото освен нашето щастие, те са и нашето бъдеще“, коментира Мария Илиева. Поемам конкретен ангажимент да работя за увеличен прием на деца в ясли и детските градини, за подобряване на материална база и условията в училищата, за насърчаване на програми за иновативно и конкурентно образование, насочено към бъдещето и успешната професионална реализация на младите, обеща Илиева.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички