Неделя,

Иванова и русенци се хванаха на хорото за Хората в Русе

От: Редактори -
266
Иванова и русенци се хванаха на хорото за Хората в Русе
A
A
A

Стотици русенци, повечето облечени в национални носии, се хванаха тази вечер за ръце на площада на хорото за Хората на Русе. Под този надслов и при изключителен интерес се проведе заключителният концерт от предизборната кампания на Диана Иванова - кандидат за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

От сцената на площад „Свобода“, Диана Иванова благодари на всички, които се отзоваха на поканата и се включиха с позитивно настроение и много усмивки на празника, като тя самата облече носия и се хвана на хорото.

"Българските народни танци показват силата на духа на поколения българи. Те са превели през вековете нашите предци и днес, ние сме длъжни да съхраним тази магия. Защото веднъж започнеш ли да танцуваш, част от теб винаги остава в танца. А танцът в кръг допълва усещането за завършеност, сила и съвършенство. Това неминуемо води до добро настроение и ни зарежда с вяра, че както сме заедно на хорото, така ще сме заедно - силни и обединени в делата си за доброто на нашия град“, заяви Диана Иванова.

Хорото на площад „Свобода“ се изви с участието на Николай Славеев и  ФТТ "Найден Киров" с ръководител Богдан Донев. В него се включиха още областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев, кандидатите за кметове на малки населени места, кандидатите за общински съветници и още много любители на българските народни танци и на прекрасната ни народна музика.

Повече информация и новини може да прочетете на официалния сайт www.dianazaruse.com.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички