ГЕРБ иска дебат Фандъкова - Манолова

Състезанието на идеи да се проведе на неутрална територия и да се отразява от всички медии, които имат желание, предлагат управляващите

ГЕРБ иска дебат Фандъкова - Манолова | StandartNews.com

Състезанието на идеи да се проведе на неутрална територия и да се отразява от всички медии, които имат желание, предлагат управляващите

Публичен дебат на неутрална територия между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова предлагат ГЕРБ и партньорите им от СДС преди балотажа в неделя.
Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – София, заедно с партньорите ни от СДС – София, предлагаме провеждането на един дебат между кандидатите за кмет на столицата и техните екипи, който да бъде на неутрална територия с възможност за излъчване или отразяване от всички медии, които проявяват интерес, съобщи пресцентърът на управляващата партия.

Дните между обявяването на официалните резултати от първия тур и провеждането на втори тур са много малко. Категорични сме, че нашите съграждани заслужават структуриран дебат с ясен регламент и достатъчно време, за да се чуят предложенията на кандидатите и екипите им по темите, които обществото е показало, че са най-важни за него, заявиха още от партията на Бойко Борисов. Градът ни има нужда от ясни отговори на съществените въпроси и според нас те могат да се чуят точно в един такъв дебат. Дължим на столичани възможността информиран избор, завършва поканата.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай