Фандъкова показа ученическата си любов

Строг родител съм, призна Юри Фандъков

Фандъкова показа ученическата си любов | StandartNews.com

 

 

Заедно със съпруга ми сме заедно още от 10-ти клас, историята ни наистина е като за филм. Бяхме в една компания и се случи, харесвам го оттогава и досега. Това призна в сутрешния блок на bTV кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя гостува със своя съпруг Юри Фандъков и споделиха интересни моменти от своя съвместен живот.

Педиатър съм. Работя в софийска болница, имам частна практика.  Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето обаче откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез, разкри Юри Фандъков.  

Надявам се да сме били добри родители. В свободното си време винаги гледаме да сме с внуците. За съжаление нямам време да им помагам с уроците. Майка им се грижи за тези неща, каза Фандъкова. Тя заяви още, че се радва от факта, че учениците й  пазят добри спомени и поддържат контакти с нея.

Аз бях млад учител, но строг. Всички мои ученици успяха в живота. Много от тях заминаха в чужбина, но най-хубавото е сега, че се връщат и продължават развитието и в София, радва се кандидат-кметицата. 

Признавам, че в сравнение с Йорданка не бях толкова добър родител. Аз винаги съм бил по-строг и имах доста пререкания с дъщеря ни, а Йорданка винаги казваше - "Успокой се, това е един обикновен тийнейджър”, призна Юри. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай