Вторник,

Жена пострада, след като пропадна в 2-метров изкоп

177
Жена пострада, след като пропадна в 2-метров изкоп
A
A
A

Жена от Момино село пропадна в двуметров изкоп за водопровод, сигнализираха местни жители, предаде marica.bg.

По думите им вече трета седмица част от улиците в Момино село са непроходими поради подмяна на водопроводната мрежа за питейна вода. Изкопите са с дълбочина около 2 метра и са оставени ей така, без всякакво обезопасяване, твърдят хората.

Миналата вечер, около 19 часа, на една от улиците 49-годишната Стефка Гарфалска е пропаднала в един от двуметровите изкопи и започнала да вика за помощ. Случайно я чула нейна съседка и се притекла на помощ. Жената започнала да осветява пропастта с мобилния си телефон и да дърпа затъналата в калта Стефка, но не успяла да я измъкне.

Започнала да тропа от врата на врата и да търси помощ от съседи, притекъл се един от работниците към кметството Никола Шопов, но и той не успял да извади жената от пропастта. Наложило се съпругът й Стоян да дойде с кола да освети ямата, да извади жената, която е с травми по бедрата, изкълчен глезен и е претърпяла ужасяващ стрес от падането.

Местните жители казват, че уличните лампи не са светели в района на изкопите и е било ужасна тъмница. Не е имало нито светлинна сигнализация, нито ограждения. Пострадалата Стефка Гарфалска е откарана в пловдивската университетска болница, където е минала ренген и е изкарала медицинско за травмите.


Всички новини от категория Инциденти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com