Джип прегази 4-годишно дете в казанлъшко село

Група деца са играели на една от стръмните улици в селото, когато паркиран в частен имот джип без водач, внезапно потегля надолу и прегазва едно от играещите деца

Джип прегази 4-годишно дете в казанлъшко село | StandartNews.com

4-годишно момиченце загина при нелеп инцидент снощи, около 19:00 часа в село Розово,Казанлъшко, след като бе прегазено от джип.

Група деца са играели на една от стръмните улици в селото, когато паркиран в частен имот джип без водач, внезапно потегля надолу и прегазва едно от играещите деца.

Момиченцето е откарано по спешност в Спешния център в Казанлък, където лекарите са се борили за живота му, но въпреки това детето е починало.

Според на началника на РУ на Полицията в Казанлък Стойчо Крачолов, това е нетипично пътно произшествие и се касае за нелеп инцидент.

Експерти обследват причините, довели до внезапното потегляне на мощния автомобил. Една от версиите е, че водачът не е дръпнал ръчната спирачка, когато е слизал от автомобила.

Джипът е собственост на жител на селото, който е и баща на едно от 6 годишните деца, играли в групичката. За инцидента е образувано досъдебно производство. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай