За първи път в София! Изложение на едра строителна техника

То ще се проведе от 30 март до 02 април 2022 г. в Интер Експо Център

За първи път в София! Изложение на едра строителна техника | StandartNews.com

За първи път в София ще се проведе АТЕСТ Експо, което се организира от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ). До миналата година изложението беше част от Международен панаир Пловдив. От 2022 година то ще се провежда в рамките на Архитектурно-строителна седмица, която продължава от 30 март до 02 април 2022 г. в Интер Експо Център.

В изложението ще участват всички членове на асоциацията, които са най-големите вносители на едра строителна и земеделска техника в България. Те осъществяват над 80% от продажбите на нова механизация у нас, която е ключова за развитието на строителния и земеделския сектор и за минната и добивната индустрия в страната. По време на изложението на площ от повече от 6 000 кв. м. членовете на АТЕСТ ще представят модели - последна дума на техниката за строителството и земеделието.

През изпълнената с предизвикателства 2021 година членовете на АТЕСТ отчитат ръст на оборота, който при различните компании варира от 25-30% до 70% в сравнение с 2020 г.. Те отчитат и повишение на продажбите на строителна и земеделска техника, което варира от 40% до 70% като през годината бяха продадени повече от 600 машини.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай