Yettel предлага 20% отстъпка за висок клас аксесоари PanzerGlass

До края на месеца всички модели на реномираната марка са по-достъпни с промокод PANZER

Yettel предлага 20% отстъпка за висок клас аксесоари PanzerGlass | StandartNews.com
  • До края на месеца всички модели на реномираната марка са по-достъпни с промокод PANZER

До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи онлайн някой от предпазните аксесоари на реномираната марка PanzerGlass, може да се възползва от 20% отстъпка от крайната цена. Отстъпката може да бъде получена с прилагане на промокод PANZER.

От малък датски стартъп, основан през 2013 г., днес PanzerGlass се е разраснал до глобална компания с присъствие на пет континента, произвеждаща едни от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства - лаптопи, смартфони, таблети, дисплеи в автомобили и смарт часовници. Аксесоарите на компанията се прилагат лесно и предпазват отлично апаратите, в комбинация с които се използват. Използването на протектор за екран PanzerGlass добавя допълнителен слой защита, така че да не се налага да оставяте устройството си с дни и да харчите цяло състояние за ремонт на екрана.

Аксесоарите на PanzerGlass имат антибактериална повърхност, благодарение на която 99,99% от най-често срещаните бактерии върху повърхности като мобилните телефони могат да оцелеят само до 24 часа върху стъклото.

Yettel предлага защитни аксесоари на PanzerGlass за някои от най-популярните модели в момента като серията Samsung Galaxy S22, iPhone 13, Apple Watch, Galaxy Watch и много др.

Всички предложения на PanzerGlass можете да откриете на сайта на Yettel.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай