Специални пролетни предложения от ЗАД „Армеец“

До края на май може да се възползвате от имуществена застраховка на промоционална цена

Специални пролетни предложения от ЗАД „Армеец“ | StandartNews.com
  • До края на май може да се възползвате от имуществена застраховка на ЗАД „Армеец“ на промоционална цена

Застрахователно дружество „Армеец“, което се е доказало на българския пазар многократно със своята коректност и точност през последните 25 години, изненада клиентите си със специални пролетни цени. Изгодните промоционални предложенията на компанията ще бъдат в сила до края на май 2022 г.

В рамките на промоцията клиентите на дружеството могат да сключат застраховка „Защитена фамилия” с 20% отстъпка и застраховка „Защитено имущество” с 30% отстъпка.

През периода на промоцията минималната премия по полица „Защитена фамилия” е 10 лв., като покрива щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв. срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом и кражба с техническо средство, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството си и др.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом и кражба с техническо средство” до 14 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

Изключително атрактивно е и предложението за застраховка "Защитено имущество". Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години срещу рисковете пожар, природни бедствия, аварии и вандализъм (без земетресение) при застрахователна сума 200 000 лева премията с включена отстъпка от 30% възлиза на 77 лв., а при допълнително включен риск земетресение – 203 лева. При тази застраховка също има възможност за избор между различни застрахователни суми и покрития. Не се прилага задължително самоучастие на Застрахования във всяка щета. Освен отстъпка от 30% по промоцията, клиентите могат да ползват и други отстъпки от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество” - за еднократно плащане на премията, при липса на щети за предходни години, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай