Събота,

Специални пролетни предложения от ЗАД „Армеец“

От: Стандарт -
300
Специални пролетни предложения от ЗАД „Армеец“
A
A
A
  • До края на май може да се възползвате от имуществена застраховка на ЗАД „Армеец“ на промоционална цена

Застрахователно дружество „Армеец“, което се е доказало на българския пазар многократно със своята коректност и точност през последните 25 години, изненада клиентите си със специални пролетни цени. Изгодните промоционални предложенията на компанията ще бъдат в сила до края на май 2022 г.

В рамките на промоцията клиентите на дружеството могат да сключат застраховка „Защитена фамилия” с 20% отстъпка и застраховка „Защитено имущество” с 30% отстъпка.

През периода на промоцията минималната премия по полица „Защитена фамилия” е 10 лв., като покрива щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв. срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом и кражба с техническо средство, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството си и др.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом и кражба с техническо средство” до 14 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

Изключително атрактивно е и предложението за застраховка "Защитено имущество". Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години срещу рисковете пожар, природни бедствия, аварии и вандализъм (без земетресение) при застрахователна сума 200 000 лева премията с включена отстъпка от 30% възлиза на 77 лв., а при допълнително включен риск земетресение – 203 лева. При тази застраховка също има възможност за избор между различни застрахователни суми и покрития. Не се прилага задължително самоучастие на Застрахования във всяка щета. Освен отстъпка от 30% по промоцията, клиентите могат да ползват и други отстъпки от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество” - за еднократно плащане на премията, при липса на щети за предходни години, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com