Седмица на HONOR във VIVACOM

Телекомът предлага промоции на четири атрактивни модела на HONOR в различни ценови сегменти.

Седмица на HONOR във VIVACOM | StandartNews.com

Атрактивни цени и изцяло нов модел в комплект с фитнес гривна

Оранжеви цени във VIVACOM до 26 март. Телекомът предлага промоции на четири атрактивни модела на HONOR в различни ценови сегменти. Отстъпки са в комбинация с тарифен план SMART L+ при покупка от онлайн магазина на телекома - http://www.vivacom.bg/bg/oranjevi-ceni.
В оранжевата седмица дебютира нов модел - HОNOR 10 Lite, който ще бъде предлаган единствено от VIVACOM сред операторите у нас в комплект със смарт гривна HONOR Band 3. Елегантния вид на устройството се дължи на осемслойната текстура, придаваща 3D оптичен ефект на корпуса, който обгръща 6.21” FHD+ IPS дисплей. Зрителното поле е увеличено до 19.5:9, благодарение на което потребителят получава невероятна картина.


Двойна основна AI камера е с резолюция 13MP+2MP. Разпознава над 22 сцени, разполага с имиджова стабилизация (AIS) за страхотни пейзажи. Селфи камерата е с впечатляващите 24MP и комбинира няколко кадъра, за да се получи равномерно експонирано изображение.
Телефонът е перфектният избор за активния човек - разполага с бърз 8-ядрен процесор Kirin 710, 32GB вътрешна памет, 3GB RAM и microSD слот с възможност за поставяне на карта до 512GB. Смартфонът поддържа функцията 4G Voice, която осигурява кристално качество на звука и позволява едновременно провеждане на разговори и сърфиране в 4G мрежата.
HONOR 10 Lite поддържа тройна Bluetooth връзка, което дава възможност с телефона да бъдат свързани едновременно три устройства. Едно от тях може да бъде HONOR Band 3 - фитнес гривна, която идва в комплект със смартфона. Тя следи сърдечния ритъм и качеството на съня. Водоустойчива е до 50 м., което я прави идеалния избор за всички практикуващи водни спортове.
HONOR 10 Lite в комплект с фитнес гривна идва на цена от 249.98 лв. с тарифен план SMART L+. Потребителите могат да изберат своя нов небесно син смартфон в комбинация със синя гривна или черен смартфон в комплект с черна или оранжева гривна.
Оранжевата седмица предлага още три модел на бранда на промоционални цени.
Освен с атрактивната цена от 389.98 с тарифен план SMART L+, HONOR Play идва в комплект със слушалки, спортна бутилка и ринг холдър. HONOR Play се отличава с редица ключови предимства, които го правят идеалния избор за игри и забавления. Най-характерната му особеност е тexнoлoгиятa GРU Тurbо - иновация, която подобрява мощността на графичната обработка с 60%, а в същото време намалява консумацията на енергия с 30%. Корпусът е метален, а дисплеят поддържа Full HD+ резолюция, което го прави подходящ не само за игри, но и за мултимедийно съдържание. Високата скорост на работа се гарантира от флагшип процесора Kirin 970, който е допълнен от 4GB RAM и осигурява 4D гейминг на потребителите. Алгоритми с изкуствен интелект анализират в реално време видеото и звука, а след това с вибрация реагират на различните събития в игрите. Благодарение на тази технология се постига и високо качество на звука.
HONOR 9 Lite и HONOR 8X разполагат с голям дисплей, което позволява гледането на повече съдържание с по-малко скролване. Само сега HONOR 8X се предлага на изгодна цена от 279.98 с тарифен план SMART L+. HONOR 9 Lite е на цена от 149.98 със същия тарифен план. Моделите притежават функционални камери, стилен дизайн и отлична бързина. HONOR 9 Lite има опция за интелигентно разпознаване на посоката на телефона, като автоматично разделя екрана на колони, когато е в хоризонтален режим. Камерите задават фокуса след направена снимка, като запазват картина и звук и така снимките стават по-реалистични. И двата смартфона има впечатляваща визия - HONOR 9 Lite постига зашеметяващ огледален ефект за по-премиум вид чрез нано-гравирания дизайн. HONOR 8X има подобрена издържливост и голяма батерия, която е чудесно предимство и заради възможността на телефона за свързване на няколко устройства безжично и слушане на музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай