Програма „Модерният бизнес“ – облачни решения за растеж

Програма „Модерният бизнес“ – облачни решения за растеж | StandartNews.com

Програма „Модерният бизнес" е съвместна инициатива на Майкрософт България и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМС), в рамките на която малките и средни предприятия (МСП) могат да се възползват от безплатно внедряване на Office 365. За пакета облачни услуги се дължи такса според избрания план, като условията на абонамента са изключително атрактивни. Office 365 позволява на МСП да бъдат едновременно мобилни и сигурни с бърз и лесен достъп до познатите Word, Excel, PowerPoint, Outlook, както и до ИТ решения като имейл сървър, достатъчно място за съхранение на информация и др.

Всяко едно малко и средно предприятие с до 250 служители, което не е използвало Office 365, може да се регистрира на сайта http://moderenbiznes.bg/, като срокът за това е до 30 юни тази година. След това фирмата ще получи предложение, което е адаптирано спрямо спецификата на индустрията, в която работи.

„Модерният бизнес" предоставя също така безплатно обучение на служители и консултации за ИТ екипи за използване функционалностите на пакета. В програмата са включени и специализирани обучения и лекции, фокусирани върху управленските умения, стратегии за разширяване на бизнеса и достигане до повече клиенти.

ИАНМСП, съвместно с Майкрософт България, провежда и серия срещи с представители на МСП в няколко града, за да ги запознае с предимствата на програма „Модерният бизнес". Такива срещи са предвидени и вече се реализират в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай