Професионални срещи с предложения за работа

Участващите компании са обявили позиции, подходящи както за начинаещи таланти, така и за професионалисти с богат опит

Професионални срещи с предложения за работа | StandartNews.com
  • Career Show с ново събитие на 30 ноември: Marketing, Sales & Customer service
  • Участващите компании са обявили позиции, подходящи както за начинаещи таланти, така и за професионалисти с богат опит

Целодневно онлайн събитие за професионалисти в сферата на маркетинг, продажби и клиентско обслужване - Career Show - Marketing, Sales & Customer Service, ще се проведе на 30 ноември. Професионални срещи с предложения за работа и възможности за развитие ще срещнат работодатели с професионалисти в сферата. Събитието предоставя възможност за включване от всяка част на света през различни устройства и в удобно за всеки време през целия ден. Очаква се в него да се включат 50+ работодатели и 2000+ квалифицирани кандидати.

За кого е подходящо събитието

Career Show Marketing, Sales & Customer Service се концентрира върху кариерните възможности и професионалното развитие в едни от най-перспективните и динамични сектори. Събитието събира на едно място водещите работодатели в страната, предлагащи работни позиции за специалисти в областта на маркетинг, продажби и клиентско обслужване. Участващите компании са обявили позиции, подходящи както за начинаещи таланти, така и за професионалисти с богат опит. На 30 ноември от 09:00 до 19:00 часа търсещи и предлагащи нови кариерни възможности могат да се срещнат лично в удобна платформа, която дава възможност за предварително уговорени видео срещи.За тези, които не търсят нови кариерни предизвикателства, организаторите са подготвили богата професионална програма от дискусии и уъркшопи. Програмата ще бъде водена от признати експерти с богат опит. Те ще дадат полезни насоки за уменията, необходими за постигане успех в тази висококонкурентна и бързоизменяща се сфера."Всеки, който се занимава с маркетинг, продажби и клиентско обслужване, знае, че това са едни от най-предизвикателните области на професионална реализация. Развиват се динамично, променят се постоянно и са строго определени от клиентското поведение. Това, което е било актуално вчера, може да бъде абсолютно неработещо днес. Затова е от изключително значение да сме в крак с тенденциите и да бъдем постоянно информирани. А концепцията за мислене "извън кутията" е основополагаща за успешното представяне в областта. Career Show Marketing, Sales & Customer Service e мястото, където сме събрали най-актуалното от този свят - отворени работни позиции за млади и опитни таланти, полезна информация за развитието на секторите и уъркшопи за правилно приоритизиране на целите и структуриране на процесите", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Един ден - десетки нови възможности

Career Show - Marketing, Sales & Customer Service е специализирано събитие, чиято цел е да отговори на търсенията на участниците спрямо спецификата на тяхната дейност. Работодателите, които ще се включат в събитието, очакват своите събеседници с конкретни предложения за реализация и развитие в областта на маркетинг, продажби и клиентско обслужване, а кандидатите са преселектирани и с изразен интерес към дадените сфери. По този начин се постига максимална релевантност на квалификацията на участниците и реципрочност на търсенето и предлагането.През целия ден на събитието ще се провеждат лични видео срещи между работодатели и кандидати, по време на които те могат да обсъдят в конкретика възможностите за реализация спрямо индивидуалния опит и умения на всеки участник. По време на Career Show - Marketing, Sales & Customer Service могат да бъдат организирани до 40 видео срещи. Така максимално ефективно търсещите нова работа ще могат да се ориентират в настоящата обстановка на пазара на труда, да преценят перспективите пред себе си и да направят следващата крачка в кариерното си развитие.Част от компаниите, които ще се включат в събитието, са Coca-Cola HBC, Concentrix, Unicredit Bulbank, Уча.се, Telenor, Gemseek, Lukoil и др.

Кои са необходимите умения и как да ги придобиете

Традиционно за събитията на Career Show, видео срещите с работодатели са придружени от наситена програма от интерактивни дискусии и уъркшопи. Това помага на участниците да сверят часовника си, да оценят собствената си конкурентоспособност и да разберат как да придобият уменията, необходими за покоряване на нови кариерни върхове."Целта на Career Show - Marketing, Sales & Customer Service не се ограничава до представянето на позиции за работа. Наш основен приоритет винаги е да дадем максимална добавена стойност от участието в събитията ни. Лекторите на събитието, които ще дадат насоки на участниците, са признати професионалисти. Вярвам, че да почерпиш от техните знания и да се включиш в сесии на професионален коучинг е чудесна възможност", коментира още Симона Харизанова.На виртуалната сцена на Career Show ще бъдат разискани въпроси за сторителинг, employer branding, навиците на успешния маркетолог, тайните за постигане на петзвездно клиентско обслужване и повишаване на продажбите и още актуални теми от сферата.Сред лекторите на Career Show Marketing, Sales & Customer Service са маркетинг консултантът Василена Вълчанова, проф. Христо Кафтанджиев - специалист по масови комуникации и професор във Факултета по журналистика и масови комуникации на Софийския университет, основателят на Market UP Вергиния Накова, Владимир Василев от "Истински мед" и много други.Всеки Marketing, Sales или Customer Service ентусиаст е свободен да се включи в събитието напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg/register

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай